ANGOLUL VAGY OLASZUL TANULNÁL?

Tanulj velem szórakozva:

  • ha magabiztosan szeretnél beszélni angolul vagy olaszul,
  • ha külföldi munkavállaláson vagy egyetemen gondolkozol,
  • vagy, ha csak szinten tartanád nyelvtudásod.
Kiss Kinga fordító, nyelvtanár
Fotó: Juhász Norbert / HelloLama Creative

Miért én?

Szórakoztató,
kreatív nyelvórák

9 év tapasztalat

Fókuszban a beszéd

250+ tanuló

Egyéni fejlődésre való
odafigyelés

100% garancia

Rólam

Főként egyéni és kis csoportos órákat tartok, online és személyesen. Elsősorban mindig a beszédkészség fejlesztését helyezem fókuszba, ehhez saját készítésű, szórakoztató feladatsorokat használok. A kurzusok az általad választott idegen nyelven (angolul vagy olaszul) folynak. A kurzusok elkezdése előtt kötelező az ingyenes szintfelmérő órán való részvétel. Óralemondás minimum az óra kezdete előtt 24 órával lehetséges. Egyéb esetben az óra számlázásra kerül.

Angol tudásomat a világszerte híres KU Leuven Egyetemen, Belgiumban alapoztam meg, nyelvpedagógiát pedig az olaszországi Ferrarai Egyetemen tanultam. 2021. decemberben megszereztem a nemzetközileg elismert Cambridge-i egyetem CELTA oklevelét.

augusztus 1, 2014

2014-ben kezdtem el angol nyelvet oktatni, első tapasztalataimat önkéntesként szereztem: több magyar, és egy olasz kisiskolás csoportot tanítottam.

augusztus 1, 2014
január 1, 2016

2016-tól olasz nyelvet is oktatok.

január 1, 2016
március 1, 2017

2017-től 3 évig foglalkoztam óvodások nyelvoktatásával.

március 1, 2017
szeptember 1, 2019

2019 óta dolgozom a felnőttképzésben és céges nyelvoktatásban.

szeptember 1, 2019
június 15, 2020

2020-ban angol és olasz fordító és tolmácsként diplomáztam a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen.

június 15, 2020
december 4, 2021

Cambridge-i Egyetem által akkreditált nemzetközi angoltanári diplomát szereztem (CELTA).

december 4, 2021

Rólam mondták

Kitűnő
5.0
6 értékelés alapján
Boglárka T.
Boglárka T.
A tulajdonos válasza: Köszönöm, Bogi!
Mónika F.
Mónika F.
Kinga angol nyelvóráin céges kereteken belül, kisebb csoportban vettem részt. Élveztem az órákat, nagyon jó témákat hozott mindig, igyekezett az érdeklődésünkhöz igazítani és sok munkát fektetett az előkészítésükbe. Rendkívül megértő és rugalmas volt, így például online is tudtok folytatni az órákat, amikor arra volt szükség. Mindenkinek szívből ajánlom:)
Tamás M.
Tamás M.
Sohasem tanultam gyorsan a nyelveket, de Kingánál 2 év alatt nulláról megtanultam olaszul. Az órák témáját az én igényeimre szabta, közösen választottuk ki a könyvet is, és mindig alaposan felkészült.
Hajnalka S.
Hajnalka S.
Kinga nekem sokat segített abban,hogy merjek (mégha kezdőszinten is voltam) de merjek kommunikálni angolul, mert nekem ez nagy problémám volt. Szépen lépésről lépésre, maximálisan az én igényeimhez alapkította az órákat, a tanulási témát stb. Nagyon kedves, rugalmas és megbízható kíváló angol tanár akivel ONLINE is tanulhatok.
Péter V.
Péter V.
Kinga a legjobb nyelvtanár, akitől eddig tanultam! Ösztönzött a tanulásra, sosem unatkoztam az angolozásokkor, különösen szerettem a videós anyagokat, amiket megnézésre adott.Interaktív óráin többféle módszerrel kihívásokat állított elém, fejlődésre késztett, csak ajánlani tudom: fiatalos, vidám, hozzártő!:)
Katalin G.
Katalin G.
Kingával egészségügyi szakmai (Profex) nyelvvizsgára készültünk 2020 őszén. Azért írom, hogy készültünk, mert nála az angoltanítás nem egyoldalúan zajlik, ő is rengeteget készül az óráira, hogy azok olyan élvezetesek legyenek!Rugalmasan tértünk át az online térbe, amikor a járványhelyzet úgy kívánta: az órák jó hangulatán ez mit sem változtatott.Ösztönzően, nagyon felkészülten, a kor adta lehetőségeket kihasználva (TED videók, Quizlet) sarkallt a tanulásra, szókincsfejlesztésre.Szuper tanár – én tényleg sosem gondoltam volna, hogy sikerülhet valaha nyelvvizsgát szereznem, de hála neki, sikerült!
js_loader

Nagyon jó volt, hogy folyamatosan beszélnem kellett, mivel én csak szóbelire készültem, így ez nagyon jól jött. Illetve nagyon tetszett, hogy mindig volt a házik közt egy TED videó megnézése is. Hogy kinek ajánlanám? Aki a szóbelire szeretne ráfeküdni, annak mindenképpen.

Csenge

Az olasz emelt érettségi miatt kezdtem el Kingához járni, aki tökéletesen felkészített 5 hónap alatt. Nagyon szerettem a jó hangulatú óráit, sokat beszélgettünk, mindig azon volt a hangsúly, hogy minél többet használjam a nyelvet. Nagyon tetszett, hogy a házi feladatok nem csak nyelvtani gyakorlatok voltak, hanem cikkeket kellett olvasnom, videókat és filmeket néznem. Ezek a feladatok motiváltak az otthoni munkára, és egy-egy szárazabb témát is érdekesebbé tettek. Mindenkinek ajánlom Kinga óráit, aki nem csak a nyelvet szeretné megtanulni, hanem szeretné megismerni az adott nyelvhez tartozó kultúrát is, mindezt érdekes és kreatív feladatokon keresztül. És mindazoknak ,akik nem mernek beszélni idegen nyelven, mert ezeken az órákon biztosan megjön a bátorságuk.

Martzy Kinga

Nagyon élveztem az órákat. A Tanárnő rendkívül segítőkész volt minden téren. Mindenkihez nagyon kedvesen állt hozzá. Kimondottan közvetlennek ítéltem meg a Tanárnőt és érdeklődő volt irántunk ami nagyon szimpatikus volt számomra.
Nagyon élveztem az órákat sajnos kevés alkalmam volt elsajátítani az angol nyelvet, de sokat tanultam az online órák alatt.
A legpozitívabb számomra az volt, hogy Tanárnő mindig figyelembe vette hogy kezdő szinten tudok angolul. Sosem kritizálta ki hogyha valamit rosszul mondtam, vagy nem tudtam, ellenkezőleg, mindig motivált és készséggel segített, ezáltal bátran kérdeztem ha valami nem ment.
Az órák mindig vidáman teltek, az elején kicsit izgultam az angol ismereteim hiánya miatt, de utána már örömmel végeztem a feladatokat és vártam az órákat, mert motivált a sikeres teszteredményem valamint a fejlődésem! Egyaránt ajánlom kezdőknek és haladóknak is az órákat!

Kozmetikus hallgatók, LIA iskola

A maximális rugalmasság, és a személyre szabott témakörök miatt ajánlom Kinga óráit. Nem „konzerv” leckék! ?

Fekete Zsuzsi

Kapcsolat

Kapcsolat